Εκδήλωση διαβούλευσης για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Αγρινίου

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Η Διεύθυνση Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής του Δήμου Αγρινίου σας προσκαλεί στην Εκδήλωση Διαβούλευσης για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Πέμπτη 3 Μαρτίου και ώρα 12.00. Ο σύνδεσμος για την παρακολούθηση της εκδήλωσης είναι ο ακόλουθος:

https://www.youtube.com/watch?v=At_nekS5oqs

Εάν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θελήσετε να υποβάλετε ένα ερώτημα, παρακαλούμε αποστείλετέ το στο email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Διαβούλευσης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δήμου Αγρινίου, το οποίο υπερψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο στις 21/2/2022. Στόχος της Διαβούλευσης είναι η συλλογή προτάσεων από πολίτες, φορείς, επιχειρήσεις, ενώ σκοπός της διαδικασίας είναι η «μετατροπή» των προτάσεων αυτών σε δράσεις και έργα για το Δήμο Αγρινίου. Περισσότερες πληροφορίες για το έργο και τη Διαβούλευση θα βρείτε στην ιστοσελίδα http://ep-agrinio.gr/, όπου έχει αναρτηθεί επίσης το πλήρες κείμενο του Προγράμματος.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, κ. Σκορδόπουλος. Θα ακολουθήσει α) η παρουσίαση του Επιχειρησιακού Προγράμματος από μέλος της Ομάδας Έργου και β) τοποθετήσεις των συμμετεχόντων.

Με εκτίμηση,

Δ. Σκορδόπουλος

Αντιδήμαρχος Αγρινίου

Συνημμένα: Α' μέρος Επιχειρησιακού Προγράμματος | Πρόσκληση


2021 - 2022 © Δήμος Αγρινίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος | Powered by Aplikko | Developed by Data Consultants